Εμβολιάστηκαν και στειρώθηκαν αδέσποτα ζώα στην Κοκκαλού

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα του δήμου Βόλβης σε συνεργασία με τους εθελοντές κτηνιάτρους της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδας.

Στο ειδικά διαμορφωμένο δημοτικό κτίριο στην Κοκκαλού, το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εμβολιασμοί, στειρώσεις και ηλεκτρονική καταγραφή αδέσποτων ζώων, στο πλαίσιο της συνεργασία του δήμου Βόλβης με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ).

Συνεργεία του Δήμου, προχώρησαν σε περισυλλογή και μεταφορά αδέσποτων ζώων, ενώ πολλοί ήταν οι ευαισθητοποιημένοι φιλόζωοι δημότες που προσήλθαν με όσα φροντίζουν στην γειτονιά τους, έπειτα από συνεννόηση με την Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Οι εθελοντές κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδας, στις ειδικές εγκαταστάσεις του δημοτικού κτηνιατρείου της Κοκκαλούς, περιέθαλψαν τα αδέσποτα ζώα, προχωρώντας σε ηλεκτρονική καταγραφή, στείρωση και εμβολιασμό τους.

Αρκετοί πολίτες προχώρησαν σε υιοθέτηση αδέσποτου, και με βάση του ειδικού προγράμματος που εφαρμόζει ο  δήμος Βόλβης μέσω της ιστοσελίδας του. 

Σημειώνεται ότι ο δήμος Βόλβης έχει συνάψει συμφωνητικό συνεργασίας με την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων, οι οποίοι παρέχουν αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.viber image 2023 06 19 11 20 32 983

viber image 2023 06 19 11 20 52 456

viber image 2023 06 19 11 21 01 203


Τελευταίες ειδήσεις