Εικονική περιήγηση σε 12 εκπληκτικά μέρη του κόσμου

Τουρισμός
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ανακαλύπτοντας νέους, δημιουργικούς τρόπους να εξερευνήσουμε νέους προορισμούς, η εικονική περιήγηση είναι το εργαλείο για να ταξιδέψουμε σε μνημεία, αξιοθέατα και πόλεις, με τον πιο προσιτό τρόπο, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.
Υπάρχουν χιλιάδες μέρη στον κόσμο που οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε πάρα πολύ να μπορέσουμε να επισκεφτούμε, έστω για μία φορά, αλλά για διάφορους λόγους είναι σχεδόν απίθανο. Μπορούμε, όμως, να επισκεφτούμε αρκετά από αυτά, πλέον, μέσα από τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου.

Εμείς συγκεντρώσαμε σε αυτό το κείμενο 12 από αυτά και σου τα παρουσιάζουμε, μαζί με τις διευθύνσεις που θα σε “ταξιδέψουν” απευθείας σε αυτά!

Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

 

Ρίξε μια ματιά στα εξαιρετικά εκθέματα του διάσημου μουσείου της Ουάσινγκτον. Έχεις την επιλογή να περιηγηθείς σε παλιότερα εκθέματα όπως το “Against All Odds: Rescue at the Chilean Mine” ή “Iceland Revealed”, μαζί με όσα υπάρχουν σήμερα.

Taj Mahal

Μπορείς να εξερευνήσεις το εξωτερικό του διάσημου ινδικού μαυσωλείου με την εικονική περιήγηση του Air Pano. Έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις πολλά σημεία του Ταζ Μαχάλ και να το δεις από το bird’s eye view.

Σινικό Τείχος της Κίνας

Η κατασκευή αυτής της τεράστιου αρχιτεκτονικού αριστουργήματος πήρε περισσότερα από 1800 χρόνια. Μπορείς πλέον, να επισκεφθείς αυτό το ιστορικό ορόσημο χωρίς να αφήσεις τον καναπέ σου, από εδώ.

Μουσείο J. Paul Getty

Το Google Arts & Culture σου επιτρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το μουσείο τέχνης του Λος Άντζελες. Με τη λειτουργία ζουμ, μπορείς πιθανότατα να δεις από πιο κοντά τα έργα τέχνης απ ‘ότι εάν το επισκεφτείς δια ζώσης.

Μουσείο του Βατικανού

Αυτή η εικονική περιήγηση σου επιτρέπει να δεις τα μουσεία του Βατικανού, όπως το Pio Clementino, τα δωμάτια του Raphael και άλλα.

Καπέλα Σιστίνα

Στην Καπέλα Σιστίνα δεν επιτρέπεται να τραβήξεις φωτογραφία. Κάνοντας όμως ένα εικονικό “τουρ”, μπορείς να θαυμάσεις την μοναδική οροφή του Μιχαήλ Άγγελου.

Route 66

Ο Route 66 βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρώτος μεγάλος αυτοκινητόδρομος που ξεκινάει από το Ιλινόις και φτάνει μέχρι την Καλιφόρνια. “Get your kicks on Route 66“, μέσω Google Street View.

Κολοσσαίο

Μπορεί η Ρώμη να είναι σχετικά “δίπλα” μας, αλλά δεν σημαίνει ότι έχεις απαραίτητα επισκεφτεί. Τώρα μπορείς να δεις τη ρωμαϊκή αρένα, από εδώ.

Παλάτι των Βερσαλλιών

Κατασκευασμένο το 1624, το παλάτι των Βερσαλλιών περιέχει αμέτρητα δωμάτια που θα μπορούσες να περπατάς με τις ώρες. Μπορείς, όμως, να το “περπατήσεις” κι από αυτή τη διεύθυνση.

Stonehenge

Υπάρχει ακόμα πολύ μυστήριο γύρω από το Stonehenge, ένα προϊστορικό πέτρινο μνημείο κοντά στο Wiltshire της Αγγλίας, του οποίου η κατασκευή χρονολογείται από το 3000 π.Χ.

Εθνικό Πάρκο Hawai’s Volcanos

Αν πάντα ήθελες να ταξιδέψεις σε ένα από τα δύο πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο, τώρα είναι η ευκαιρία σου. 

Πυραμίδες

Τώρα μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις υπέροχες Πυραμίδες της Γκίζας… από ψηλά!


thessalonikiartsandculture.gr

Τελευταίες ειδήσεις