Τουριστική συνεργασία Δήμου Βόλβης και Περιφέρειας Νις

Τουρισμός
Γραμματοσειρά

Την ιδιαίτερα ελκυστική θέση του στη βαλκανική τουριστική αγορά, επιβεβαίωσε ο δήμος Βόλβης με την ταυτόχρονη παρουσία του στην 40η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου - Sajam Turizma 2018 και την 39η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βουκουρεστίου – TTR 2018, οι οποίες διεξήχθησαν  από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Για μια ακόμα χρονιά, ο δήμος Βόλβης από κοινού με τις ενώσεις τουριστικών καταλυμάτων Ασπροβάλτας-Βρασνών και Σταυρού, συμμετείχε με δικό του περίπτερο στις δυο μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, αποτελώντας πόλο έλξης για χιλιάδες Σέρβους και Ρουμάνους επισκέπτες, που ενημερώθηκαν και μέσω ειδικών τουριστικών εντύπων στη γλώσσα τους.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Βόλβης στη Σερβία, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, να έχει σημαντικές επαφές και συμφωνίες. Ειδικότερα, σε συνάντηση του με την κυβερνήτη του Νις Dragana Sotirovski συμφωνήθηκε η έναρξη συνεργασίας ανάμεσα στον δήμο Βόλβης και μια από τις μεγαλύτερες σερβικές περιφέρειες, που περιλαμβάνει και την τρίτη πολυπληθέστερη πόλη της Σερβίας. Ως πρώτο βήμα της διμερούς συνεργασίας, θα είναι η πραγματοποίηση αποστολής Σέρβων δημοσιογράφων στον δήμο Βόλβης, η οποία ακολούθως θα προβάλει τον ελληνικό δήμο στα μέσα μαζικής επικοινωνίας του Νις και της Σερβίας. Επίσης, θα διατεθεί χώρος και περίπτερο στον δήμο Βόλβης για την παρουσία του στην 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Νις – International Fair of Tourism and Outdoor Holiday 2018 στα τέλη Μαρτίου, ενώ η συνεργασία θα διευρυνθεί και με τη διευκόλυνση πραγματοποίησης εκδρομών σχολείων του δήμου Βόλβης στην περιοχή του Νις.

BELIGRADI 1

 

BELIGRADI 2

 

BOYKOYRESTI 1

 

BOYKOYRESTI 2

 

BOYKOYRESTI 3

 

BOYKOYRESTI 4

 

1

 

1 1

 

1 3

 

1 2

 

 

 

 

Τελευταίες ειδήσεις