ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β ΕΚΑΣΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

Πολιτισμός - Αθλητισμός
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μαγική νύχτα για τον Αριστοτέλη Σταυρού η χθεσινή, καθώς μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, το κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού, ήρθε η νίκη με σκορ 59-48 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Χορτιάτη.

Η νίκη αυτή επισφράγισε και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα του Αριστοτέλη Σταυρού.

Μία χρονιά δύσκολη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, ήταν μια χρονιά δικαίωσης για όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και την στήριξαν στις δύσκολες στιγμές.

Ο Αριστοτέλης με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κέρδισε την άνοδο του στην Β΄ ΕΚΑΣΘ, ύστερα από 13 χρόνια , κερδίζοντας  την ομάδα του Χορτιάτη με σκορ 59-48, μπροστά σε ένα κοινό που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να εμψυχώνει, προπονητή και παίκτες.

Στην ανακοίνωσή της στη σελίδα της στο facebook η διοίκηση του συλλόγου με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ

<<θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον προπονητή ΣΑΒΒΙΔΗ Θεόδωρο και όλους τους καλαθοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη σεζόν ώστε να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια !!!!

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τις διοικήσεις όλων ανεξαιρέτως των υπόλοιπων συλλόγων που συμμετείχαν στην διοργάνωση, για την φιλοξενία και την συμπεριφορά που επιφύλαξαν στην ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, θερμά όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι με την αγάπη και την μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της και τους περιμένουμε και τα επόμενα χρόνια να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια, τους γονείς του αθλητή, Δημήτρη Σίμου για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο παιδί τους και να ευχηθούμε στον Δημήτρη, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την αντίστοιχη κατάκτηση μιας θέσης στην σχολή προτίμησης του, στις πανελλαδικές εξετάσεις!!!!

ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

Με τιμή το Δ.Σ. του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡOY>>

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 10

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 1

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 3

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 4

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 5

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 6

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 7

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 8

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 9

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 11

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 15

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 13

aristotelis stavrou kataktisi protathlimatos 12

Πηγή φωτογραφιών facebook
Τελευταίες ειδήσεις