Ο Αντώνης Στοϊτσας διευθυντής του Κέντρου Υγείας Νέας Μαδύτου περιγράφει στην ΕΡΤ τη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό

Κοινωνία
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Νέας Μαδύτου περιγράφει τη μάχη που δίνει εδώ και 22 μέρες με τον ιό και απευθύνει ισχυρή έκκληση για τήρηση μέτρων.

Ως «πόλεμο» χαρακτήρισε την κατάσταση στα νοσοκομεία αυτήν τη στιγμή ο Αντώνης Στοΐτσας, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Νέας Μαδύτου, που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

«Στα νοσοκομεία υπάρχει αθρόα συρροή, που στα 40 χρόνια που είμαι γιατρός πρώτη φορά βλέπω τέτοια συμπυκνωμένη νοσηρή κατάσταση» είπε ο γιατρός τονίζοντας πως νοσηλεύεται με δύο νέους ανθρώπους 38 και 45 ετών.


Ο κ. Στοΐτσας ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές για την ηρωική προσπάθεια που καταβάλουν και ζήτησε από τους πολίτες να προσέχουν ιδιαίτερα, είτε υιοθετούν τις συστάσεις είτε όχι καθώς πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου κρίση.

«Νοσώ 22 μέρες εκ των οποίων οι 17 είναι μέσα στο ΑΧΕΠΑ. Πέρασα από όλες τις φάσεις και σήμερα είμαι μόνο με απλό οξυγόνο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο θα πάρω οξυγόνο», είπε σημειώνοντας πως έφτασε ακόμα και κοντά στον θάνατο. Όπως είπε νόσησαν η γυναίκα του, το παιδί του, η νύφη του ακόμα και τα εγγόνια του.

«Εγώ είμαι προς το τέλος αυτής της μάχης. Χάρη σε μια αγωνιώδη προσπάθεια των συναδέλφων και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού κατάφερα να το ξεπεράσω με μεγάλο κόπο και θυσία», τόνισε.


Τελευταίες ειδήσεις