Ξυλοδαρμός 45χρονου στα Εξάρχεια επειδή φορούσε μπλούζα με σύμβολα της Μακεδονίας (βίντεο)

Κοινωνία
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

«Παλιοφασίστα, εδώ είναι άβατο, θα σας σκοτώσουμε φασίστες όλους» - Πώς περιγράφει τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια ο 45χρονος που φορούσε μπλούζα με σύμβολα για τη Μακεδονία

Κατάγματα στα πλευρά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα υπέστη ένας άνδρας, από άγριο ξυλοδαρμό που, όπως καταγγέλλει, δέχθηκε από ομάδα αγνώστων στην πλατεία Εξαρχείων, όπου είχε πάει για καφέ μαζί με την σύζυγο και τον γιο του, επειδή φορούσε μία μπλούζα με σύμβολα για τη Μακεδονία.

«Σηκώνει ένα σιδερολοστό, γκλομπ, δεν ξέρω, και την τρώω στην αριστερή μεριά πίσω από το αυτί, πέφτω κάτω, και με έβριζε, με έλεγε παλιοφασίστα, “εδώ είναι άβατο, θα σας σκοτώσουμε φασίστες όλους”, και από πάνω μου με κλωτσούν 20-25 άτομα», δήλωσε ο 45χρονος,ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ερωτηθείς γιατί τον χτύπησαν, απάντησε: «Επειδή φορούσα [μία μπλούζα] από έναν σύλλογο μηχανών που έγραφε Macedonian Warriors («Μαχητές της Μακεδονίας»)».

Όπως ανέφερε ο 45χρονος από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο του, που είναι φοιτητής, πήγαν στα Εξάρχεια για να διασκεδάσουν σε ταβέρνα της περιοχής, και δέχθηκαν την επίθεση όταν έφευγαν.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν είδα το μαχαίρι, και συγκεκριμένα αυτός που έβγαλε το μαχαίρι φορούσε ένα γιλέκο της αστυνομίας χωρίς διακριτικά και είχε στη δεξιά του μεριά ένα ραμμένο σήμα που είχε μια κορώνα βασιλική», ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ασχολείται με την πολιτική.



Πηγή:dikaiologitika.gr

Τελευταίες ειδήσεις