Ψευδής η είδηση ολοκλήρωσης της επέμβασης του Αυγερινού Σιδηρά απ τον Προφήτη

Κοινωνία
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Μέσα στον μισό αιώνα της ζωής μου, έχω μάθει να κρατάω χαμηλά την μπάλα, έχοντας  υπομονή, και να είμαι προσεκτικός σε αυτά που γράφω.
Πίστευα ότι στην ζωή μου τα έχω δει όλα και δεν μπορεί να με εκπλήξει τίποτε , αλλά να που  θα βρεθεί κάτι, ή κάποιος που θα κάνει την ανατροπή,
Για μένα το χείριστο είδος ανθρώπου, είναι αυτό που προσπαθεί να αποκομίσει προσωπικά  οφέλη, εκμεταλλευόμενο θέματα υγείας, ειδικά παιδιών,  για την δική του προβολή.
Για μερικούς ανθρώπους οι λέξεις όπως σεβασμός, αξιοπρέπεια, ταπεινότητα, ήθος , δεν έχουν καμία έννοια, καθώς μάλλον δεν γνωρίζουν την πραγματική τους έννοια.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Το πρώτο ερώτημα που έθεσα στο εαυτό μου, ήταν το ποιος είναι πιο επικίνδυνος, αυτός που μετέφερε την ψευδή είδηση, ή αυτός που την δημοσίευσε;
Προσπαθούσα να βρω μία επιεική λέξη για να χαρακτηρίσω, τον ανώνυμο αρθρογράφο της προεκλογικής κιτρινο – φυλλάδας του Volvipost.gr , αλλά και τον «μεταφορέα» – «υποβολέα» της ΨΕΥΔΗΣ είδησης, αλλά δεν θα μπω καν στον κόπο.
Το κακό, είναι ότι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» δημοσιεύοντας την ψευδή είδηση περί της «Επιστροφής του Αυγερινού μετά την επέμβαση» ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στην υπόθεση του μικρού μαχητή.
Σας αποκαλώ δημόσια ψεύτες και διασπορείς ψευδών ειδήσεων!
Είσαστε επικίνδυνοι!
Ο μικρός Αυγερινός επέστρεψε στο σπίτι του, καθώς δεν κατέστη ολοκλήρωση της επέμβασης, διότι ήταν εμπύρετος. Ο μικρός μας θα προβεί σε μία σειρά αιμοκαθάρσεων και θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ στις 6/5/2019 για να προχωρήσει στην επέμβαση, εφόσον δεν υπάρξει καμία άλλη επιπλοκή.
Υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να παρακαμφθούν, καθώς το υδροκέφαλο Ελληνικό Δημόσιο, αρνείται πεισματικά να παρακάμψει την γραφειοκρατική διαδικασία ακόμα και σε έκτακτες περιπτώσεις υγείας μικρών παιδιών, αλλά ευελπιστούμε ότι θα γίνουν όλα στον προκαθορισμένο χρόνο.
Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να σταματήσει η προσπάθεια του κόσμου, γιατί ο αγώνας του μικρού Αυγερινού συνεχίζεται, αδιάκοπα, με τελικό στόχο την Νίκη!

Πηγή: volvipress.gr

Τελευταίες ειδήσεις