ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΓΥΑΛΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ(ΦΩΤΟ)

Κοινωνία
Γραμματοσειρά
Πυκνές, κατά περιόδους, χιονοπτώσεις σημειώνονται από τις 8 σήμερα στο κέντρο Θεσσαλονίκης, παρότι οι μετεωρολογικές προγνώσεις, στο σύνολό τους, έκαναν λόγο για πολύ ασθενή φαινόμενα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Όμως, η «Υπατία» είχε άλλη γνώμη...

Μπορεί τα προβλήματα να έχουν αποφευχθεί για τους κεντρικούς άξονες, όμως σε πολλούς δρόμους και ιδιαίτερα στα στενά στα ανατολικά και δυτικά του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και στο ιστορικό παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα με τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν. Παράλληλα, εξαιτίας, του παγωμένου εδάφους το χιόνι που πέφτει μετατρέπει τα πεζοδρόμια σε τσουλήθρες.

Ως αποτέλεσμα, οι μετακινήσεις δυσχεραίνονται λόγω της ολισθηρότητας, ενώ και τα πεζοδρόμια έχει γεμίσει με χιόνια, καθιστώντας δύσκολη (και επικίνδυνη) τη διέλευσή τους από τους πολίτες.

Εκτιμάται ότι από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα χιονόπτωσης θα περιοριστούν στα γύρω ημιορεινά, ενώ στο κέντρο της πόλης θα το «γυρίσει» σε χιονόνερο ή ακόμη και βροχή, ως φυσικό επακόλουθο της μικρής ανόδου της θερμοκρασίας.

Δείτε φωτογραφίες από τα στενά δρομάκια στην περιοχή της Πολυτεχνείου:

 1

 3

 4Πηγή: voria.gr

Τελευταίες ειδήσεις