Κοπή βασιλόπιτας συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά»

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Χθες Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Καλυβιώτη, ο συνδυασμός «Βόλβη Μπροστά» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Διαμαντή Λιάμα πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει:

Ο δημοτικός συνδυασμός μας έκοψε τη βασιλόπιτα του 2023.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλες και φίλους, μέσα σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε τον ιδρυτή της παράταξής μας, πρώτο δήμαρχο Βόλβης και νυν Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη, προπάντων φίλο, τον οποίο κι ευχαριστώ για τα καλά του λόγια.

Είχα την ευκαιρία να αναφερθώ στον απολογισμό του έργου της δημοτικής μας αρχής κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Για τις υπηρεσίες που αναπτύξαμε για την εξυπηρέτηση του πολίτη και την προστασία της δημόσιας υγείας μέσα στην κρίση της πανδημίας, τα μεγάλα έργα της ύδρευσης και της αποχέτευσης, τα κτιριακά έργα υποδομών στην Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, στην επιτυχημένη πορεία του τουρισμού μας, το μεγάλο πρόγραμμα αναπλάσεων σε όλο τον δήμο. Αναφέραμε τις νέες προκλήσεις για την ανάπτυξη του δήμου μας, το σχέδιο ανάδειξης της λίμνης Βόλβη και του Κάστρου της Ρεντίνας που εφαρμόζουμε.

Κυρίως είχα τη δυνατότητα να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς, τους συνδημότες μου, συμπαραστάτες σε αυτή την κοινή πορεία προς ένα καλύτερο αύριο.

Και να σας διαβεβαιώσω ότι προχωράμε μπροστά!

με Γνώση και Εμπειρία,

Εντιμότητα και Αξιοπιστία,

Σχέδιο και Όραμα,

Συνέπεια και Αλληλεγγύη!Τελευταίες ειδήσεις