«Βόλβη Μπροστά»: Παρουσίαση υποψηφίων σε εκδήλωση στην Ασπροβάλτα

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά», με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, παρουσιάζονται σε ειδική εκδήλωση που πρόκειται να γίνει στην Ασπροβάλτα (Κλειστό Γυμναστήριο), την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, στις 19.30 το απόγευμα.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροβάλτας, πρόκειται να παρουσιαστεί το μεγαλύτερο ίσως ψηφοδέλτιο του νομού Θεσσαλονίκης σε αριθμό υποψηφίων, που φθάνει τα 200 άτομα. Τον συνδυασμό συγκροτούν ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας που διεκδικεί την επανεκλογή του μαζί με 43 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους (ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός), καθώς και 156 υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι, σε ψηφοδέλτια 21 κοινοτήτων του δήμου Βόλβης.

Την Κυριακή παρουσίαση Προγράμματος στην Αρέθουσα

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του δήμου Βόλβης, που προτείνει στους πολίτες ο συνδυασμός «Βόλβη Μπροστά», παρουσιάζει στην Αρέθουσα ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στις 11.30 το πρωί, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ταβέρνα «Βασιλάκης».

Ο δήμαρχος Βόλβης, πρόκειται να παρουσιάσει δημόσια, τους άξονες για τις πολιτικές, τις δράσεις και τα έργα, τις πρωτοβουλίες και τις διεκδικήσεις, που δεσμεύεται να υλοποιήσει ο συνδυασμός του «Βόλβη Μπροστά» την ερχόμενη τετραετία.

Τελευταίες ειδήσεις