Απάντηση της Δημοτικής Παράταξης «Βόλβη Μπροστά» στη λάσπη και τις συκοφαντίες της αντιπολίτευσης

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Με δυσκολία μπορεί κανείς πλέον να παρακολουθήσει, την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Δημήτρη Στοΐτσα να αποδείξει ότι αν και απών όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα θα πρέπει να τον εμπιστευτούν οι πολίτες.
Έως τώρα παρακολουθούμε να χρησιμοποιούνται όλα τα «όπλα» μιας παλαιοκομματικής προεκλογικής εκστρατείας, δηλαδή λάσπη, συκοφαντία, απειλές, ακόμα και χειροδικίες.

Επίσης το τελευταίο διάστημα, θυμήθηκαν το ρόλο τους ως αντιπολίτευση, αλλά με λάθος τρόπο, καθώς αντί για προτάσεις και εποικοδομητική κριτική μόνο κατηγορούν και κάνουν καταγγελίες, με μελανά αποτελέσματα για την κοινωνία και τον τόπο μας.

Η τελευταία ανακάλυψη ήταν ότι έχασε από το διαδίκτυο τους προεκλογικούς λόγους του δημάρχου
, της επώδυνης – γι αυτόν- περιόδου των προηγούμενων εκλογών, τους οποίους παραδέχεται ότι έβλεπε για πέντε χρόνια αναρτημένους και ανοιχτούς σε όλους, αλλά δεν τολμούσε να σχολιάσει γιατί ήταν απασχολημένος με το… ψάρεμα.

Ενημερώνουμε τον επίδοξο ντετέκτιβ… Πουαρό
, ότι καμία πρόθεση δεν υπήρχε να κρυφτούν όσα εξήγγειλε ο δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές, καθώς δυστυχώς κάποιοι "δημιούργησαν τεχνικό πρόβλημα" τόσο στα βιντεάκια όσο και στο emailτου δημάρχου.
Οι ομιλίες που τόσο του έλειψαν θα επανέλθουν, ελπίζουμε σύντομα, αφού απλούστατα δεν υπάρχει κάτι να κρυφτεί, γι αυτό και ήταν συνεχώς προσβάσιμες.

Τις ομιλίες θα τις βρει, εκείνο όμως που δύσκολα θα βρει πλέον είναι η εμπιστοσύνη.

Όχι μόνο χάθηκε η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του κ. Στοΐτσα, αλλά κυρίως χάθηκε η εμπιστοσύνη των συνεργατών και των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Η συνεχής απουσία του από τα κοινά που είναι καταγεγραμμένη και ο ανύπαρκτος δημόσιος λόγος, ήταν μάλλον μερικές από τις αιτίες που οδήγησαν να πρωταγωνιστεί στο μοναδικό πολιτικό φαινόμενο, να μην κατεβαίνει στις εκλογές μαζί του, ούτε ένας από τους 6 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του, των προηγούμενων εκλογών!

Οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι στηρίζουν πλέον τον κ. Λιάμα, ένας κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος, άλλος επέλεξε τις περιφερειακές εκλογές και άλλοι δυο δήλωσαν πως δεν ξανακατεβαίνουν! Ανάλογη η κατάσταση και στα τοπικά συμβούλια, όπου από τους 5 εκλεγμένους προέδρους με την παράταξη του, οι δύο δήλωσαν πως δεν κατεβαίνουν και οι τρεις στηρίζουν τον νυν δήμαρχο!

Το γεγονός της προσχώρησης αιρετών και μη άλλων παρατάξεων στον συνδυασμό μας δεν είναι τυχαίο, αλλά αποτέλεσμα αφενός της φερεγγυότητας και της εμπιστοσύνης που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια και αφετέρου της κοινής προσπάθειας για ακόμα πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Η αλήθεια είναι μια.
Στην δημιουργική μας θητεία έχουν γίνει πολλά από όσα εξαγγέλθηκαν. Αρκετά δρομολογήθηκαν και υπήρξαν μερικά που δεν επιτεύχθηκαν, αλλά τίποτε δεν εγκαταλείφτηκε, για όλα έγινε προσπάθεια να υλοποιηθούν. Μάλιστα έγιναν ή δρομολογήθηκαν πολλά που δεν είχαν καν τότε προαναγγελθεί.

Ο συνδυασμός Βόλβη Μπροστά είχε και έχει ολοκληρωμένο σχέδιο. Και τότε αλλά και τώρα, ο δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας το θέτει στην κρίση των δημοτών μας, με εντιμότητα, γνώση και συνέπεια. Με λόγια σταράτα και χωρίς να κρύβεται.

Υ.Γ. Κι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τόσα χρόνια τον κ. Στοΐτσα..... Επίσης όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορούμε να βρούμε τις προτάσεις του στα ζητήματα του δήμου Βόλβης. Περιμένουμε μήπως επιτέλους τις βρούμε τώρα, δίπλα στις φωτογραφίες συκοφάντησης και στα στημένα ρεπορτάζ...

Τελευταίες ειδήσεις