«Βόλβη Μπροστά» Oνόματα υποψηφίων και παρουσίαση σήματος

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η πρώτη μεγάλη ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά», με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, περιλαμβάνει 140 άτομα, τα οποία έχουν ως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το υψηλό ποσοστό ανανέωσης και την ευρύτητα σε επαγγελματικούς χώρους και ηλικίες, με έντονη φυσικά την παρουσία του γυναικείου φύλου.
140 ipopsifioi volvi mprosta 01

Όπως ανακοινώθηκε στον Σταυρό, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά», που διεκδικεί εκ νέου τη δημοτική αρχή του δήμου Βόλβης, πρόκειται για 38 υποψηφίους για το δημοτικό συμβούλιο και 102 υποψήφιους για τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.

Από τους 140 πρώτους υποψηφίους, οι 92 κατέρχονται για πρώτη φορά με το συνδυασμό «Βόλβη Μπροστά», ενώ οι 48 είχαν δώσει το παρών και στις εκλογές του 2014. Παράλληλα, σχεδόν 1 στους 3 υποψηφίους είναι γυναίκες, ανεβάζοντας μέχρι στιγμής τον αριθμό τους στις 45, διεκδικώντας ψήφο σε όλα τα επιμέρους συμβούλια.

Στο μεταξύ, παρουσιάστηκε και το νέο λογότυπο του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά», το οποίο συνοδεύεται από τη λέξη «Επιμένουμε», που όπως τόνισε ο δήμαρχος Βόλβης και εκ νέου υποψήφιος Διαμαντής Λιάμας, συμβολίζει την αταλάντευτη πρόθεση να «επιμείνουμε στη διαφάνεια, την εντιμότητα, το όραμα και την ανάπτυξη».
volvi mprosta

Τα ονοματεπώνυμα των πρώτων 38 υποψηφίων για το δημοτικό συμβούλιο, ανά δημοτική ενότητα είναι:

Δημοτική Ενότητα Αγίου Γεωργίου: Γαβριηλίδης Ανδρέας, Ζαφειρίου Ιωάννα, Μητσόπουλος Ευάγγελος, Μπουρλής Γεώργιος, Παπαγεράς Παναγιώτης, Σαλέπη Στέλλα, Σκορδά Αλεξάνδρα, Τσουραλάκη Κυριακή, Χρυσαφούδης Στέλιος,

Δ.Ε. Απολλωνίας: Ζάχος Ανδρέας, Ιορδανίδης  Θεόδωρος (Λάκης), Καλούδης Ευστράτιος, Καραθανάση Άννα, Κοντοπούλου Στυλιανή, Κυριάκου Αθανάσιος,

Δ.Ε. Αρέθουσας: Αμανετίδης Γεώργιος, Αντωνιάδης Γεώργιος, Βασιλειάδου Άννα, Κοροσίδης Ιωάννης,

Δ.Ε. Εγνατίας: Δαγκλή Μαρία, Καραγούλιας Αθανάσιος, Μόσχος Παναγιώτης, Σαββίδης Φώτιος, Σιάγκας Βασίλειος,

Δ.Ε. Μαδύτου: Μάλαμας Παναγιώτης, Νάνου Ευαγγελία, Πανταζίδης Νικόλαος, Χατζής Χρήστος,

Δ.Ε. Ρεντίνας: Βασιλάκης Δημήτριος, Γκολιδάκης Χρήστος, Θωμά Νικόλαος, Καρακίτσος Απόστολος, Κωνσταντινάκης Αθανάσιος, Λίλη Αναστασία, Παντσάκη Σουλτάνα, Πασσιάς Δημήτριος, Σαββόπουλος Χρήστος, Χατζή Τζιβελέκη Μαρία.

ipopsifioi volvi mprosta

Τελευταίες ειδήσεις