Εκλογές Δήμου Βόλβης: ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με οργή, τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλουν υποψήφιοι δήμαρχοι για να συκοφαντήσουν τον τουρισμό της περιοχής μας, δηλαδή το κύριο μέσο που συγκράτησε την ανεργία στον δήμο μας, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Χρησιμοποιούν κάθε τρόπο για να λασπώσουν την εικόνα της περιοχής μας, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Διακινούν προκατασκευασμένα βίντεο που δήθεν έφτιαξαν Ούγγροι τουρίστες, δημιουργούν «στημένα» ρεπορτάζ και φωτογραφίες από… κεράκια στα Λουτρά μέρα μεσημέρι, προβάλουν εικόνες «καταστροφής» ακόμα και από κτίρια που δεν ανήκουν στον δήμο, όπως στον Μελισσουργό!

Το αποκορύφωμα ήταν να ζητούν από τους επενδυτές του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην Ασπροβάλτα, να μην ανοίξουν γραφείο, δηλαδή να μην προχωρήσουν την επένδυση που πρόκειται να δώσει δουλειά σε εκατοντάδες οικογένειες, επειδή είναι προεκλογική περίοδος!

Αλήθεια όλα αυτά τα ανακάλυψαν σήμερα; Γιατί δεν τα κατήγγειλαν τόσο καιρό; Μήπως επειδή ήταν απόντες εδώ και χρόνια από τα κοινά του τόπου μας, είτε μέσα είτε έξω από το δημοτικό συμβούλιο; Ή μήπως επειδή πλησιάζουν οι εκλογές και πρέπει να δείξουν ότι υπάρχουν και ασκούν κριτική;

Διαβεβαιώνουμε τους καταστροφολόγους, ότι μπορεί να κηλιδώνουν την εικόνα της περιοχής με τη λάσπη που πετούν αδιακρίτως, αλλά δεν μπορούν να καταστρέψουν μια συστηματική προσπάθεια ετών, η οποία αύξησε κατακόρυφα την τουριστική κίνηση στην περιοχή μας, έφερε μια τεράστια επένδυση τροφοδοτώντας άλλες και ένωσε σε μια γροθιά τις τουριστικές ενώσεις του τόπου μας.

Τους διαβεβαιώνουμε ακόμα, ότι είναι πολύ γερά τα θεμέλια που έχει βάλει ο δήμος Βόλβης, μαζί με τους επαγγελματίες του κλάδου και τους απλούς φιλόξενους πολίτες μας, ώστε να καταστραφούν από μια οργανωμένη εκστρατεία λάσπης.
Το μόνο που θα καταφέρουν με αυτή την επιχείρηση συκοφάντησης του τόπου μας είναι να πετύχουν ένα πολιτικό «χαρακίρι»
Επιτέλους ας το πάρουν απόφαση, ότι ο δήμος Βόλβης θα προχωρήσει μπροστά και δεν θα γυρίσει πίσω. Επειδή οι δημότες δεν θα ξεχάσουν εύκολα, εκείνους που θέλουν πρώτα να τους καταστρέψουν ώστε να μπορούν να τους «σώσουν» έπειτα.

Πως είναι δυνατόν οι δήθεν θιασώτες της απλής αναλογικής, των συναινέσεων και των συνεργασιών να πολιτεύονται με καταγγελίες, «ανθρωποφαγίες» και λασπολογίες; Οι εκλογές θα τελειώσουν. Με αυτές τις συνθήκες πως θα συνεργαστούν για το καλό του τόπου;

Το μόνο που κατάφεραν με αυτή τους την τακτική είναι να αποκαλύψουν: αφενός την φτώχειά τους σε επιχειρήματα και προτάσεις, αφετέρου την έλλειψη ψυχραιμίας και την ηττοπάθεια.

Εμείς αν και έχουμε πολλούς «σκελετούς στο χρονοντούλαπο» δεν θα τους ακολουθήσουμε, επειδή ενδιαφερόμαστε για την ανάπτυξη του τόπου μας και κοιτάμε μπροστά.

Τους καλούμε για μια ακόμα φορά να ενωθούν κι αυτοί στην κοινή προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας, μέσα από τη δημιουργία και όχι με την καταστροφολογία, μέσα από τις προτάσεις και όχι με τους αφορισμούς…


Τελευταίες ειδήσεις