Βρασίδας Βρασνών: Σύμφωνα με ανακοίνωσή που εξέδωσε δεν κατεβαίνει την Κυριακή να αγωνιστεί στην Όσσα

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Βρασίδα Βρασνών, με την οποία εξήγγειλε μια σημαντική και απρόσμενη απόφαση της!

Ακραία μέτρα πήρε η διοίκηση του Βρασίδα Βρασνών απέναντι στους συνεχείς ορισμούς της ΕΠΣΜ των αγώνων της ομάδας τα πρωινά της Κυριακής. Μετά από πολλές προσπάθειες και επαφές με την αρμόδια αρχή για την αλλαγή της κατάστασης που ούτε λίγο ούτε πολύ οδηγεί τον Βρασίδα σε… εξόντωση, η διοίκηση των πρασίνων εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση, που εμπεριέχει την απόφαση να μην κατέβει το πρωί της Κυριακής στην Όσσα για το παιχνίδι με τον Νέστορα. Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Βρασίδα Βρασνών, μετά από συμβούλιο που έκανε πριν από λίγο, αποφάσισε να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Νέστορα Όσσας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον συνεχή προγραμματισμό των αγώνων της εκ μέρους της Ένωσης σε πρωινές ώρες. Η παραπάνω κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα είτε οι παίκτες μας να χάνουν τα βραδινά μεροκάματα στην προσπάθεια τους να είναι συνεπείς με την ομάδα, είτε να μην συμπληρώνουμε 11άδα, όπως στο Κρυονέρι όπου η ομάδα συγκέντρωσε 10 ποδοσφαιριστές. Ο ορισμός πρωινών αγώνων για τις ομάδες των χωριών είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού η συμπλήρωση 11άδας καθίσταται σχεδόν αδύνατη. Έχουμε απευθυνθεί επανειλημμένα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, με διαδοχικά αιτήματα μας σχετικά με την αδυναμία να παίξουμε πρωινά παιχνίδια, όμως η κατάσταση παραμένει η ίδια».

Πηγή: epsm24.gr

Τελευταίες ειδήσεις