Δυναμική παρουσία του Δήμου Βόλβης στην Βαρσοβία

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά

Ο Δήμος Βόλβης (Σταυρός, Ασπροβάλτα, Βρασνά) που αποτελεί το θαλάσσιο μέτωπο του Νομού Θεσσαλονίκης στον Στρυμονικό κόλπο, αποκτά όλο και πιο δυναμικό βηματισμό σε θέματα τουριστικής προβολής και προώθησης. 

Πρόσφατα ο Δήμος, μαζί με τους Συλλόγους τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής, συμμετείχαν στην τουριστική έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα GRECKA PANORAMA που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία. Η έκθεση γνώρισε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, ενώ η Coca Cola συμπεριέλαβα τον Σταύρο στη διαφημιστική της καμπάνια που έκανε για την συγκεκριμένη έκθεση. 
Ήταν η πρώτη συμμετοχή του Δήμου Βόλβης στην GRECKA PANORAMA καθώς η επέκταση στην Πολωνική αγορά ενδιαφέρει πάρα πολύ την περιοχή. Θυμίζουμε πως τα Βαλκάνια είναι ο βασικός τροφοδότης τουριστών της περιοχής και στρατηγική του Δήμου είναι πλέον το άνοιγμα και άλλων αγορών, με την Πολωνία να αποτελεί προτεραιότητα. 
Τον Δήμο Βόλβης εκπροσώπησε στην έκθεση ο Δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας και τα προεδρεία των συλλόγων ιδιοκτητών καταλυμάτων Αλέξανδρος Κιντσάκης (Σταυρού) και Παναγιώτης Επιτρόπου (Ασπροβάλτας-Βρασνών). 
Παρόν ήταν επίσης ο Πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Νίκος Νικολόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Νάσος Κωνσταντινάκης που δραστηριοποιείται τουριστικά στην περιοχή και έχει ενεργό ρόλο σε θέματα τουριστικής προβολής και προώθησης.Τελευταίες ειδήσεις