ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πρόσφατα την Ασπροβάλτα, τα Βρασνά και τον Σταυρό,
είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη η εντύπωση ότι η - ίσως υπερβολικά αποκαλούμενη - «βιβλική καταστροφή», δεν άφησε τίποτα όρθιο. Μάλιστα οι πρώτες εικόνες από ζημιές σε συγκεκριμένα τουριστικά καταλύματα, ενδεχομένως να επιδείνωσαν την εντύπωση αυτή.
Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή της καταστροφής, οι πολίτες και οι τοπικές αρχές, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανέστρεψαν αυτή την κατάσταση.
Οι τουριστικές επιχειρήσεις ανέλαβαν άμεσα να επιδιορθώσουν τις ζημιές που υπέστησαν, παράλληλα με τον δήμο Βόλβης ο οποίος αποκατέστησε σε μεγάλο βαθμό την καταστροφή στους δημόσιους χώρους αλλά και τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα με τις δράσεις τους.
Εμείς, οι ενώσεις ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την κοινή γνώμη, ότι η Ασπροβάλτα, τα Βρασνά και ο Σταυρός, είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν παραθεριστές και τουρίστες, με εφόδια όχι μόνο το ιδανικό φυσικό περιβάλλον του Στρυμονικού κόλπου με τις οκτώ Γαλάζιες Σημαίες σε ακτές του αλλά κυρίως την απαράμιλλη φιλοξενία των κατοίκων του.
Σας καλούμε να επισκεφθείτε και αυτό το καλοκαίρι τον δήμο Βόλβης, για έναν ακόμα λόγο: για να επιβραβεύσετε την κοινή προσπάθεια μιας κοινωνίας που αγωνίστηκε και συνεχίζει να αγωνίζεται φιλότιμα ώστε να ανακάμψει.
Οι ξένοι τουρίστες είναι ήδη εδώ και περιμένουμε με χαρά και τους συμπατριώτες μας για να τους φιλοξενήσουμε.
Ενισχύστε μας με την παρουσία σας και επισκεφθείτε τον δήμο Βόλβης.
                 
  Ο Πρόεδρος Κιντσάκης Αλέξανδρος          Ο Πρόεδρος Επιτρόπου Παναγιώτης        Η Πρόεδρος Φαρασοπούλου Σοφίαkoini anakoinosi touristikon syllogon

Τελευταίες ειδήσεις