Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Ξηροποτάμου -Λίμνης

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Είκοσι οκτώ έργα αγροτικής οδοποιίας θα αρχίσουν να υλοποιούνται το επόμενο διάστημα σε δεκαεννέα δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας. Την ένταξη των έργων στο ΕΣΠΑ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας ότι η βελτίωση της πρόσβασης των παραγωγών στην γεωργική γη, στις καλλιέργειές τους, αλλά και στις κτηνοτροφικές μονάδες είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς οι υποδομές αυτές στηρίζουν τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα στον πρωτογενή τομέα και συνδέονται με την ανάπτυξη. Τα κονδύλια που θα διατεθούν για την υλοποίηση των έργων αυτών ανέρχονται σε 12,6 εκ. ευρώ.

Τα έργα αγροτικής οδοποιίας θα γίνουν στους δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας Ημαθίας, Βόλβης, Δέλτα, Θερμαϊκού, Θέρμης, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, Παιονίας Κιλκίς, Αλμωπίας και Πέλλας, Πύδνας – Κολινδρού Πιερίας, Ηράκλειας, Νέας Ζίχνης και Σιντικής Σερρών και Αριστοτέλη, Νέας Προποντίδας, Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Στον Δήμο Βόλβης η ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού Ξηροποτάμου – Λίμνης συνολικού προϋπολογισμού 725.000 ευρώ.zougla.gr
ert.gr


Τελευταίες ειδήσεις