Ο Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης και η WWF Ελλάς μας καλούν στην " Ώρα της Γης 2018"

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με ανακοίνωση του στην Σελίδα του στο facebook o Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π) Δήμου Βόλβης αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π) Δήμου Βόλβης θα συμμετέχει στη διοργάνωση
«Η Ώρα της Γης 2018», ύστερα από πρόσκληση της WWF Ελλάς για αυτό και καλούμε τους δημότες να συμμετέχουν με τη σειρά τους στην πολύ σημαντική περιβαλλοντική δράση:

Η «Ώρα της Γης» είναι μια μεγάλη ανοιχτή πρόσκληση σε συμβολική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος προς την παγκόσμια κοινότητα των πολιτών, των πολιτικών, των πνευματικών ηγετών και των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της Ώρας της Γης, η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση WWF μας καλεί όλους να σβήσουμε τα φώτα για μια μόνο ώρα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κλιματικής αλλαγής.

Η «Ώρα της Γης 2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου και θα διαρκέσει από τις 20:30 έως τις 21:30. Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Απολλωνία στην Ασπροβάλτα και στα Νέα Βρασνά στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Τελευταίες ειδήσεις