Κοπή πίτας «ARISTOTELIS STAVROU»

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σήμερα Κυριακή 11/02/2018 σε ένα κατάμεστο από γονείς αθλητών και φίλους του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άγγελος Γκεμετζής , καλωσόρισε τους αθλητές του Συλλόγου, τους προπονητές, τους γονείς και φίλους της ομάδας, Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την βοήθεια και στήριξη στον Σύλογο,ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την βοήθεια τους.

Σε ανάρτηση στην σελίδα τους στο facebook αναφέρουν:

"Σε ένα κατάμεστο από γονείς αθλητών , φίλους του συλλόγου, και με την παρουσία αθλητών απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 11/02/2018 η κοπή της πίτας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ .

Ο Πρόεδρος Άγγελος Γκεμετζής , καλωσόρισε τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και φίλους της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την βοήθεια τους.

Έγινε αναφορά στις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων, όπως επίσης και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κος Διαμαντής Λίαμας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Βόλβης Κος Δημήτριος Σαμαράς, ο πρόεδρος Σταυρού Κος Χρήστος Γκολιδάκης, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο, ο πρώην πρόεδρος ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ Χρήστος, και ο παλαίμαχος αθλητής ΜΑΚΙΔΗΣ Αθανάσιος καθώς και οι ιδιοκτήτες του αλιευτικού σκάφους "ΚΩΣΤΑΣ & ΓΙΑΝΝΗΣ" ΗΛΙΑΔΗΣ Κωνσταντίνος και ΒΛΑΧΑΚΗΣ Ιωάννης για την σημαντική οικονομική βοήθεια που παρέχουν στο σύλλογο.

Επίσης βραβεύτηκαν οι αριστούχοι αθλητές και αθλήτριες των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου .

Στο τέλος της εκδήλωσης η Διοίκηση του συλλόγου προσέφερε, στους περίπου 190 αθλητές και αθλήτριες δωρεάν σουβλάκια και χυμούς.

Το Δ. Σ. ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης , Κρεαταγορά ¨ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΝΗΣ" , Κρεοπωλείο " ΠΑΝΤΟΣ" , Καφέ-μπαρ " Hendricks" και αρτοποιείο "ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ", τον φωτογράφο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Βασίλειο για τις υπέροχες φωτογραφίες και εύχεται καλή χρονιά, υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες στους αθλητές και τα μέλη του συλλόγου."

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 7

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 1

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 2

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 3

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 4

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 5

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 6

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 8

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 9

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 10

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 11

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 12

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 14

 

kopi pitas aristoteli stavrou 2018 15kopi pitas aristoteli stavrou 2018 13

 

 

Τελευταίες ειδήσεις