ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ – ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ)

Δ.Βόλβης
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Την Τσικνοπέμπτη 8/2/2018 στις 18:00' στην πλατεία όπως παλιά!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κέφι, γλέντι, τραγούδι και χορός θα έχουν την τιμητική τους στην Πλατεία Καρακάση, με τον DJ LITSAKI έτοιμο να ξεσηκώσει τον κόσμο με τις μουσικές επιλογές του.

apokries 4

Τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού θα χορέψουν Παραδοσιακά και Λαϊκά τραγούδια, ο Πίτερ ο κλόουν θα είναι εκεί για να μοιράσει δώρα στους μικρούς φίλους και να διασκεδάσει με όλους όσους θα νοιώθουν παιδιά, άφθονο δωρεάν κρασί, οι σύλλογοι Λυκείου και  ΕΠΑΛ Σταυρού θα αναλάβουν να τσικνίσουν τα σουβλάκια και καθώς η ώρα θα περνάει το γλέντι θα κορυφώνετε, μικροί και μεγάλοι με τις αποκριάτικες μάσκες και τις καρναβαλίστικες στολές τους, θα χορεύουν και θα διασκεδάζουν μέχρι αργά το βράδυ. (Την βραδιά της Τσικνοπέμπτης διοργανώνει ο  Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού, την Δημοτική Κοινότητα Σταυρού, το Γενικό Λύκειο & το ΕΠΑΛ Σταυρού)

Την Κυριακή 18/2 /2018(Διοργάνωση Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Σταυρού) στις 15:00' στο Ηρώων το γνωστό show «Ελλάδα έχεις  ταλέντο» θα μετονομαστεί σε «Βόλβη έχεις ταλέντο» καλώντας μικρούς και μεγάλους να ανέβουν να δείξουν επί σκηνής το ταλέντο τους.

stikoydi nifi

Είσαι τύπος που τραγουδάει, χορεύει, παίζει με δεξιοτεχνικό τρόπο μουσικά όργανα, κάνει ακροβατικά και μαγικά, μπορεί να κάνει τους άλλους να γελούν, έχει σπάνιες ξεχωριστές ικανότητες και είσαι έτοιμος να εντυπωσιάσεις  τους κριτές?  

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε ΤΟΛΜΑ και διεκδίκησε ένα από τα πλούσια δώρα - έπαθλα!!

apokries 2

Αμέσως μετά στον ίδιο χώρο θα ξεκινήσει  ή συναυλία με τους Απολαυστικούς «ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC (Thrax Punks)», νεανικό συγκρότημα με ξεσηκωτικούς ρυθμούς, καθώς έχουν παντρέψει την Παράδοση με την Ροκ, αφεθείτε και διασκεδάστε!

Την Καθαρά Δευτέρα 19/1/2018 (Διοργάνωση Δημοτική Κοινότητα Σταυρού σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού) το πρωί στο Σταυρό οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του Σταυρού θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν χαρταετό και να απολαύσουν την παραδοσιακή φασολάδα και τα υπόλοιπα σαρακοστιανά εδέσματα που θα έχουν την τιμητική τους, με μουσική, χορό και καλό κρασί.

DSC 5979

 

DSC 6017

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ανηφορίζουμε  στον Άνω Σταυρό καθώς η Αποκριά ολοκληρώνεται με το Παραδοσιακό Καρναβάλι του Άνω Σταυρού, με επίκεντρο του όπως πάντα τη σάτιρα. (Διοργάνωση Μ.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης)

apokries 1

 

 

Τελευταίες ειδήσεις