Αιφνίδιος θάνατος του δημάρχου Κρούσεβατς κ.Ντράγκι Νεστόροβιτς

Διεθνή
Εργαλεία
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Με μια λιτή ανακοίνωση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook πληροφορηθήκαμε την είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του κ. Ντράγκι Νεστόροβιτς Δημάρχου Κρούσεβατς, αδελφοποιημένου σερβικού δήμου με τον δήμο Βόλβης.

Όπως αναφέρει το site www.taiwannews.com.tw o  κ. Ντράγκι Νεστόροβιτς έφθασε στην Ταϊβάν στις 16 Οκτωβρίου για μια περιοδεία με επίκεντρο την οικονομική ανάπτυξη. Το πρωί του Σαββάτου, η αντιπροσωπεία του επισκέφθηκε ένα αποστακτήριο στο Yilan, ενώ κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος σε εστιατόριο στην κομητεία Yilan ο κ. Νεστόροβιτς ξαφνικά αισθάνθηκε ζάλη και κατέρρευσε, σύμφωνα με το κεντρικό πρακτορείο ειδήσεων. Μεταφέρθηκε στο τοπικό περιφερειακό τμήμα του Πανεπιστημιακού Εθνικού Νοσοκομείου Yang-Ming, όπου γίνανε προσπάθειες ανάνηψης που δυστυχώς δεν ήταν επιτυχείς.

Ο δήμος Κρούσεβατς με το δήμο Βόλβης διατηρούν άριστες σχέσεις συνεργασίας και ισχυρούς δεσμούς φιλίας με κοινό συνδετικό κρίκο την αδελφοποίηση των δυο δήμων.

Η τελευταία επίσκεψη Δημάρχου Κρούσεβατς κ. Ντράγκι Νεστόροβιτς στο δήμο Βόλβης πραγματοποιήθηκε το φετινό Ιούλιο κατά την διάρκεια εκδηλώσεων της Πολιούχου Δ.Κ. Σταυρού Αγίας Παρασκευής, ενώ ο θάνατος του συνέβη λίγες μόλις ημέρες μετά την εκδρομή – αποστολή από το δήμο Βόλβης στο Κρύσεβατς.

 

 

Τελευταίες ειδήσεις