Ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης στον Σταυρό

Αγροτικά
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Επίσκεψη στο δήμο Βόλβης πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με αγρότες παρουσία του δημάρχου Βόλβης

Τον Δήμο Βόλβης επισκέφθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης. Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης στον Σταυρό, υπό την προεδρία του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα. Συμμετείχαν αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Βόλβης, αντιπροσωπείες αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών απ’ όλη την επαρχία Λαγκαδά και πολλοί αγρότες.

Ο κ. Τσιρώνης, συνοδευόμενος από τον ειδικό συνεργάτη του Δαμιανό Ανδρέου, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες της περιοχής και απάντησε στα ερωτήματα τους. Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τόνισε ιδιαίτερα τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στο γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα, που εντόπισε στον δήμο Βόλβης. Σε σχέση με τα θέματα, τα οποία του τέθηκαν από τους αγρότες και τους εκπροσώπους τους, δεσμεύθηκε ότι θα απαντήσει και εγγράφως, σε όσα σχετικά αιτήματα υποβληθούν.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η επίσκεψη του κ. Τσιρώνη για την επίλυση ζητημάτων, τα οποία απασχολούν τους αγρότες. Σημείωσε μάλιστα, ότι ο δήμος Βόλβης θα μεσολαβήσει, ώστε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αποσταλούν εγγράφως, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι προβληματισμοί και τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Τελευταίες ειδήσεις