Ο βραβευμένος συνδημότης μας chef Αστέριος Κουστούδης από το Μόδι του Δήμου Βόλβης καλεσμένος σήμερα στο master chef (video)

Uncategorised
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Αστέριος Κουστούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. O πατέρας του κατάγεται από το Μόδι και η μητέρα του από τα Βρασνά του Δήμου Βόλβης. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του σε σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα και παρακολούθησε σεμινάρια στο Παρίσι, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις μαγειρικές του ικανότητες εργαζόμενος σε κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία. Κάποια από αυτά είναι το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», το «Αγιολί» στο ξενοδοχείο Electra Palace της Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και το ξενοδοχείο Πεντελικόν, όπου και βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin για την ελληνική μεσογειακή κουζίνα του στο εστιατόριο «Vardis». Έχει συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας λαμβάνοντας μέρος σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής κατακτώντας ανώτατες διακρίσεις.Ο βραβευμένος συνδημότης μας chef Αστέριος Κουστούδης από το Μόδι του Δήμου Βόλβης καλεσμένος σήμερα στο master chef

Ο ταλαντούχος Αστέριος Κουστούδης, είναι ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George. Βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στην καλή ποιότητα των πρώτων υλών και την άριστη τεχνική με τελικό στόχο καθαρές γεύσεις και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στη μεσογειακή και ελληνική γαστρονομία, ο Αστέριος Κουστούδης έρχεται να δώσει μια σύγχρονη νότα στην κουζίνα των δυο πολυτελών ξενοδοχείων που αντανακλά τις γεύσεις κάθε εποχής.

Σήμερα καλεσμένος της μαγειρικής εκπομπής master chef δημιουργεί ένα πιάτο που αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες του master chef