Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Σταυρού είχε ο Δήμαρχος Βόλβης

Τουρισμός
Γραμματοσειρά
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Σταυρού είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας 
Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σαν στόχο την καταγραφή των απόψεων για την τρέχουσα τουριστική περίοδο, καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης της ευρύτερης περιοχής.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αφού όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και την διάθεση για συνεργασία σε όλα τα θέματα που αφορούν τις δράσεις για τον τουρισμό.
Συγκεκριμένα επεσήμαναν ότι, ιδιαίτερα σήμερα που τα μηνύματα για την τρέχουσα τουριστική σεζόν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και θετικά, η αποφασιστική στήριξη του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής στην κατεύθυνση αυτή, είναι πολύ σημαντική.
Ο Πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Σταυρού κ. Αλέξανδρος Κιντσάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Διαμαντή Λιάμα για την αμέριστη και ειλικρινή συνεργασία που έχουν σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό και τόνισε ότι θα είναι σε ανοιχτή γραμμή για να σχεδιάσουν το άνοιγμα των αγορών και τις επόμενες κινήσεις για ένα υπέροχο τουριστικό καλοκαίρι.

Πηγή: facebook

Τελευταίες ειδήσεις